dinsdag 10 augustus 2010

De wijnen van Los Gansos

Los Gansos Sauvignon Blanc
Deze heldere Sauvignon Blanc heeft een groene schittering en is bleek geel van kleur. In de neus kruidige indrukken met aroma’s van citrusfruit en groen appels. Een frisse en mooi gebalanceerde wijn met impressies van mineralen in de afdronk. Heerlijk bij zeevis, schaal- en schelpdieren, kip, specerijen, kaas en groente.

Los Gansos Chardonnay
Deze Chardonnay heeft een indrukwekkende helder gele kleur. Heerlijk fruitige neus, met aroma’s van citrusfruit en witte perzik, met minerale en zachte eikenhouten tonen. In de mond complex met smaken van fruit en mineralen. Een jonge, frisse wijn met een perfecte zuurgraad. Heerlijk bij zeevis, schaal- en schelpdieren, wit vlees, gedroogd fruit, kaas en specerijen.

Los Gansos Merlot
Deze Merlot heeft een intens donkerrode paarse kleur met een intens fruitig smaakpalet. In de neus aroma’s van bramen en tonen van getoast eikenhout. Deze zoete en fruitige wijn heeft een mooie structuur en goed gebalanceerde zuurgraad met rijpe tannines, Heerlijk bij rood vlees, jonge kaas en verscheidene sauzen.

Los Gansos Cabernet Sauvignon
Deze wijn heeft een mooie robijnrode kleur. Expressieve neus met intense aroma’s van pruimen, frambozen en zoete specerijen. In de mond een rijk smaakpalet van rood fruit met tonen van chocola en vanille. Heerlijk bij rood vlees, kazen en pasta gerechten.

Los Gansos Merlot Rosé
Deze helder roze rosé is violet met blauwachtige tinten van kleur. De wijn heeft een heerlijk intense neus met aroma’s van rood fruit en kersen. Een frisse en mooie zachte wijn. Heerlijk als aperitief, of bij nagerechten zoals fruit en cake.

1 opmerking:

  1. Goedemorgen, kan de eigenaar van deze website contact opnemen met LFE? info@lfe.nl of 0346-213044.

    Alvast bedankt.

    Groet, team LFE,
    Annemarije Burger

    BeantwoordenVerwijderen